';

Оля Полякова запустила онлайн-проєкт на підтримку військових

Артистка запустила ініціативу для підняття морального духу тих, хто наразі перебуває на передовій.

Оля Полякова запустила онлайн-проєкт, за допомогою якого хоче подякувати за героїчну, самовіддану роботу українських військових, медиків, рятувальників — усім людям, які забезпечують захист нашої держави під час війни з росією.

Оля Полякова
Оля Полякова

У рамках цього проєкту будь-який охочий має можливість відзначити працю та заслуги українських військових та трудівників фронту. Для цього охочий залишає заявку, заповнивши спеціальну форму.

У відповідь Оля Полякова записує оригінальне, у фірмовому стилі, персональне привітання для тієї чи іншої людини, якою поділиться з нею, як в індивідуальному порядку (у особистих повідомленнях), так і у своїх акаунтах у соцмережах, за якими стежить близько 3 млн осіб.
Це чудова можливість познайомити країну з її новими героями, які створюються просто зараз, а також подарувати їм такий необхідний заряд позитивних емоцій та оптимізму.

Проект Олі Полякової

Оля Полякова: «Відсьогодні кожного дня на своїх сторінках у соцмережах я буду вітати з днем народження всіх, хто зараз працює на благо нашої країни: волонтерів, медпрацівників, воїнів ЗСУ та тероборони. Я завжди вважала своїм прямим обов’язком підтримувати людей, піднімати їхній дух та змінювати настрій на краще. І продовжуватиму цю місію у складний для України час».

Проєкт, ініційований Поляковою, відкритий для всіх охочих та є безкоштовним.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share